Bedrijfsprofiel

Bij ons staat u centraal!

Vanuit ons moderne distributiecentrum bevoorraadt UniPharma meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten in heel Nederland en België. Met het in de drogisterijmarkt breedst gesorteerde assortiment is UniPharma gespecialiseerd in verzorgings- en gezondheidsproducten. Naast haar groothandelsactiviteiten exploiteert UniPharma drie winkelformules.

Met “Drogist Bewust Beter” wordt een volledige ondersteuning geboden aan zelfstandige drogisterijen, waarbij het locale marktgebied van de ondernemer de invulling bepaalt.

Naast Drogist Bewust Beter verzorgt UniPharma een uitgebreide ondersteuning voor de Vereniging Gezond & Wel, een sterk groeiend samenwerkingsverband van gezondheidswinkels onder de vlag G&W. Samen met Gezond & Wel exploiteert UniPharma de formule G&W GezondheidsDROGIST en G&W GezondheidsWinkel.

UniPharma vaart een duidelijke eigen koers, waarbij de focus op groeimarkten centraal staat. U als klant van UniPharma profiteert van een moderne logistiek en een flexibele organisatie met betrokken medewerkers. Omdat UniPharma haar retail-activiteiten niet loskoppelt van het groothandelstraject profiteren onze klanten direct van een efficiëntere werkwijze.

UniPharma werkt samen met u aan meer omzet, minder kosten en vooral meer plezier in het ondernemen!

Ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum hebben we een jubileummagazine uitgegeven: