Chatten met Unipharma & Tips voor het sneller laden van de Unipharma website

Beste klant,

Sinds kort is het ook op onze website mogelijk om met de chat (rechtsonder in beeld) berichten uit te wisselen met de afdeling verkoop van Unipharma.
Deze chatfunctie is beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur.
Als u vragen heeft voor de afdeling verkoop dan kunt u deze in de chat stellen.

Het kan zijn dat de website bij oudere computers langzamer laadt. Als dat ook bij u het geval is, hierbij een aantal tips voor een snellere laadtijd: 

 • Het gebruiken van een andere browser dan de browser die u nu gebruikt. Unipharma raadt de nieuwste versies aan van Firefox of Chrome.
  U kunt Firefox gratis downloaden en installeren vanaf de Mozilla Firefox website en u kunt Chrome gratis downloaden en installeren vanaf de Google Chrome website.
 • Het gebruiken van een nieuwere versie van uw huidige browser. Aangeraden wordt:
  -Internet Explorer versie 7, 8, 9, 10 of 11. Internet Explorer 6 of ouder zal niet goed werken: deze dient geüpdatet te worden middels Windows Update.
  -De nieuwste versie van Mozilla Firefox.
  -De nieuwste versie van Google Chrome.
  -De nieuwste versie van Safari.
 • Het legen van de browse-geschiedenis: dit schoont de oude bestanden van de Unipharma website op. Dit gaat bij de nieuwste versies van de volgende browsers als volgt (dit kan afwijken van hoe dit moet bij oudere versies):
  -Internet Explorer: Instellingen -> Internetopties -> tabblad Algemeen -> Browsegeschiedenis optie “Verwijderen”. Laat de vinkjes hier zoals standaard staan en kies voor verwijderen.
  -Mozilla Firefox: Menu openen -> Opties -> tabblad Privacy -> “uw recente geschiedenis wissen” -> Kies voor de tijdsperiode “alles” en laat de vinkjes staan. Kies vervolgens voor “Nu wissen”.
  -Google Chrome: Kies voor “Google Chrome aanpassen en beheren” -> Instellingen -> tabblad “Geschiedenis” -> kies voor “Browsegegevens wissen”. Kies vervolgens bij de optie “De volgende items verwijderen van:” voor “het eerste gebruik” en laat de standaard vinkjes staan. Kies vervolgens voor “Browsegegevens wissen”.
 • Het opnieuw inladen van de Unipharma website door eenmalig op de Unipharma website de toetsen CTRL + F5 in te drukken. Hiermee wordt de website volledig nieuw ingeladen.

Wij hopen dat deze tips u helpen met het opnieuw met een normale snelheid ervaren van de Unipharma website.