De eerste School Safe MadeGood granola-snack voor het hele gezin

MadeGood heeft als eerste allergeenvrije granola-snacks die veilig zijn voor kinderen om op school te eten!

Ze smaken heerlijk en bieden essentiële vitamines uit zes verschillende groenten voor kinderen, waardoor elke reep een perfecte lunchboxtraktatie of tussendoortje is. Voor iedereen.

 

 

  • ‘School Safe’ en vrij van veel voorkomende allergenen, waaronder noten, pinda’s, eieren, soja, zuivel en gluten.
  • Perfect als snack in de speeltuin, schoolmaaltijden en weekendavonturen.

 

Ondanks de beste inspanningen van scholen, is er altijd een onderliggende bezorgdheid van ouders dat hun kinderen iets eten dat schadelijk voor ze is, hetzij in hun eigen lunchbox of wanneer ze voedsel delen met vrienden.

 

Maar MadeGood biedt nu een geweldige oplossing – niet alleen voor diegene die last hebben van een allergie of gevoeligheid, maar voor alle schoolkinderen wiens ouders op zoek zijn naar een gezonde, smakelijke en voedzame reep voor hun lunchboxen.

 

 

Het assortiment omvat vijf smaken:

  • MadeGood® Gemengde bessen
  • MadeGood® Chocholate chip
  • MadeGood® Chocolade banaan
  • MadeGood® Appel kaneel
  • MadeGood® Aardbei

De repen en mini’s zijn heerlijk voor het hele gezin, maar vooral voor kinderen. Met de lekkere smaken is elke hep een echte traktatie en een gezonde snack.

De repen en mini’s zijn daarnaast ook biologisch en veganistisch.

 

 

Elke reep zit vol met biologische, volledig natuurlijke ingrediënten – van gedroogd fruit tot volkoren granola. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat gezondheid en smaak nooit worden aangetast. Met MadeGood helpen wij iedereen lekker te eten en een gezondere levensstijl te leiden.