DROGIST Bewust Beter Dubbeldam opent in combinatie met The Read Shop!

Drogist Bewust Beter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DROGIST Bewust Beter Dubbeldam opent in combinatie met The Read Shop!

 

Woensdag 23 maart heropenen  Jeanette en Philo Scheffers en hun enthousiaste team onder groot enthousiasme van de inwoners van Dubbeldam hun compleet nieuwe DROGIST Bewust Beter. Dubbeldam was tot 1970 een dorp op het voormalig Eiland van Dordrecht en maakt sindsdien als wijk deel uit van de stad. Dubbeldam telt 12.570 inwoners.

 

Drogist Dubbeldam is gevestigd in het Centrum van Dubbeldam naast een vestiging van Nettorama. Naast de aanzuigende werking van de Nettorama tot ver buiten het primaire marktgebied is het gezellige Centrum van Dubbeldam volledig zelfvoorzienend en is er een compleet aanbod van winkels.

 

Jeanette en Philo zijn al jaren actief als ondernemer in de Boekhandel met The Read Shop en verbreden nu tijdig hun aanbod met een complete drogisterij. Het winkelteam heeft binnen 3 maanden het diploma Drogist afgerond. Naast de Drogist en het Read Shop assortiment biedt Drogist Dubbeldam Tabaksproducten, Staatsloterij, Lotto en een Sleutelservice.

 

Drogist Bewust Beter Dubbeldam is geheel aangepast naar de laatste formule uitgangspunten. De “Bewust Beter” wand laat duidelijk het natuurlijke assortiment in de winkel zien, welk in de folders terugkomt op de Bewust Beter pagina’s. De luxe wand accentueert het parfumerie aanbod.  Dit gecombineerd met  bijbehorend POS materiaal. De folderacties worden uitgelicht in de “Bewust Goedkoper” kopstellingen.

 

Collage-Dubbeldam3

 

 

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

 

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

 

Jeanette, Philo en team veel succes!

 

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.