Drogist Bewust Beter Flach klaar voor de toekomst

 

Drogist Bewust Beter Flach klaar voor de toekomst

 

Vier januari jl. heropende Drogist Flach te Stolwijk. De nieuwe eigenaren Pauline en haar man Jan zijn de derde generatie drogisten in de familie Flach. Een familie van echte drogisten, die begon in 1938 te Ridderkerk, waar opa Flach zijn drogisterij vestigde. Zoon Max startte later vanuit Ridderkerk de verkoop aan de deur in Stolwijk. Gewoon op de fiets. Na het opbouwen van de Stolwijkse klantenkring openden Max en Ria Flach in 1986 de drogisterij in Stolwijk.

 

Pauline en haar collega Marlinda bogen al twintig jaar op drogisterijervaring in Stolwijk en hebben middels het op peil houden van hun kennis door jaarlijkse bijscholing de benodigde ondergrond om hun klanten optimaal te adviseren. Met de vernieuwde uitstraling, de kennis van en enthousiasme voor het vak, de uitgebreide ondersteuning en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter ziet de derde generatie Flach de toekomst zonnig in.

 

 

De feestelijke opening gaf door de leuke openingsfolder in combinatie met mooie instore acties en  diverse proeverijen een ongekende drukte. Alle activiteiten waren uiteraard te volgen op Social Media.

Drogist Bewust Beter staat voor:


Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

 

UniPharma wenst Jan, Pauline en team veel succes!

 

  

 

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

 Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.