Drogist Bewust Beter Kama in Domburg vernieuwd!

Domburg, tot ver in Duitsland en België bekend van een dagje naar zee of vakantie in Zeeland, een echte toeristen badplaats. Drogisterij Kama bestaat inmiddels 113 jaar en startte indertijd als een warenhuis met huishoudtextiel, kleding, tabak, speelgoed en drogisterijartikelen. Zo vlak voor het seizoen is drogisterij Kama omgebouwd naar de laatste formule uitgangspunten van Drogist Bewust Beter.Eigenaresse Leny Van der Meule is heel enthousiast over de vernieuwde uitstraling: “Vanaf Pasen tot en met eind oktober is het normaal gesproken erg druk in de winkel en zijn we 7 dagen per week geopend. Vorig jaar ging Nederland massaal in eigen land op vakantie en wisten de Nederlanders Domburg ook goed te vinden. We hopen ook dit jaar weer op een goed seizoen.

Het hart van het Kama team ligt bij het adviseren van de klanten, waarbij kennis en vakmanschap hoog in het vaandel staat en er steeds weer bijgeschoold wordt. De klanten genieten van deze persoonlijke aandacht! Omdat Domburg naast haar vaste inwoners veel frequent terugkerende bezoekers kent, mensen met een tweede huis of vakantiegangers die ieder jaar terugkeren, is dit persoonlijke klantencontact, ons advies en het ruime assortiment de basis van onze drogisterij. Drogist Bewust Beter staat voor een goed advies en tevreden klanten. DBB past als een jas bij Kama.

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter: Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

UniPharma wenst de Familie van der Meule en team veel succes met de prachtige winkel.