DROGIST Bewust Beter Kama te Domburg vernieuwd!

DBB feestDROGIST Bewust Beter Kama te Domburg vernieuwd!

 

Domburg, tot ver in Duitsland en België bekend van een dagje naar zee of vakantie in Zeeland, een echte toeristen badplaats.  Drogisterij Kama bestaat al 108 jaar en begon indertijd in Domburg als een warenhuis met huishoudtextiel, kleding, tabak, speelgoed en drogisterijartikelen. Ruim op tijd voor het nieuwe seizoen is drogisterij Kama omgebouwd naar de laatste formule uitgangspunten van Drogist Bewust Beter. 

 

Kama DBB

 

De eigenaresse Leny Van der Meule vertelt enthousiast over de positieve reacties van haar klanten op de nieuwe uitstraling: “De toeristen komen makkelijker binnen door de teksten op het raam: Bewust Goedkoper, Bewust Lager en eenmaal de toerist binnen hebben we de kans om ons met Bewust Beter als kwaliteitsdrogisterij te profileren! Vanaf Pasen tot en met eind oktober is het alle hens aan dek en zijn we 7 dagen per week geopend. Het hart van het Kama team ligt bij het adviseren van de klanten, waarbij ieder teamlid een eigen specialiteit heeft. De klanten genieten van deze persoonlijke aandacht! Omdat Domburg naast haar vaste inwoners veel frequent terugkerende bezoekers kent, mensen met een tweede huis of vakantiegangers die ieder jaar terugkeren, is dit persoonlijke klantencontact en ons advies de basis van onze drogisterij. Naast de grote toeristen toeloop zien we met tussenpozen steeds dezelfde gezichten terug. Een goed advies, tevreden klanten Drogist Bewust Beter past perfect bij Kama”.          

           

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

 

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen. Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

 

Leny en Ko, Lies, Nicoletta, Marisca, Grace en Melanie  veel succes met jullie prachtige winkel en een goed seizoen!