Drogist Bewust Beter

Drogist Bewust Beter, het betaalbare alternatief!

Met de herkenbare pay-off Bewust Beter richt Drogist Bewust Beter zich op zelfstandige, ondernemende drogisten, die het dwangmatige karakter van veel winkelformules als benauwend ervaren. Zo groeide de formule Drogist Bewust Beter in 2015 naar meer dan 110 winkels.

UniPharma is er van overtuigd dat Drug Zelfstandig uitstekende groeikansen heeft, maar benadrukt dat het accent van de zelfstandige drogist gericht moet zijn op het verhogen van de bezoekfrequentie, het aantrekken van nieuwe, jonge klanten en het tonen van de meerwaarde van de drogist. Een meerwaarde die gevonden wordt in een sterke focus op specialisatie, advies en onderscheidende assortimentsgroepen.

Drogist Bewust Beter biedt u als ondernemer een complete ondersteuning in de vorm van schappenplannen, in store promotie-activiteiten, een klant-loyaliteitsprogramma, een op de filiaaldrogisterijen afgestemd Vaste Lage Prijzen programma, folder-ondersteuning en landelijke media-aandacht.

In het folderprogramma 2016 van Drogist Bewust Beter is de folderfrequentie verhoogd naar 19 folders, 16 Direct Mails en 2 Budgetweekenden op jaarbasis. Een volledig instore ondersteuningsprogramma in dezelfde stijl wordt meegeleverd.

Unipharma Drogist Bewust Beter

De folders kennen geen verplichte goederen-afname, zodat de voorraaddruk in uw winkel(s) sterk vermindert. Aan iedere folder is een uitgebreid pakket stoepbordposters, schapstoppers en seizoensthematisch promotie-materiaal voor in de winkel gekoppeld.

Met Drogist Bewust Beter bent u verzekerd van een optimale ondersteuning, zonder verplichtingen tegen minimale kosten!

Vraag om een rendementsanalyse aan onze buitendienst-medewerkers. In deze analyse worden de kosten en opbrengsten van andere formules vergeleken met die van Drogist Bewust Beter. U zult versteld staan hoe uw rendement verbeterd kan worden!

Steeds meer zelfstandige drogisten kiezen voor Drogist Bewust Beter, het betaalbare alternatief!

Voor meer informatie neemt u contact op met Unipharma Afdeling Retail Annemieke Wondergem, E: retail @ unipharma.nl of T: 0118 – 43 44 10.

Bezoek ook de website www.drogistbewustbeter.nl