Drogisterij V.D.Linde wordt Goodies

Ondernemers Alexander en Wesley van der Linde maken winkels toekomstproof

 

Sluis is een bijzonder stadje aan de Belgische grens. Het middeleeuwse vestingstadje trekt jaarlijks 5 miljoen bezoekers en telt meer dan 150 winkels. “De kracht van Sluis zit in de diversiteit van het winkelaanbod en de cohesie tussen horeca en winkelen”, zegt Alexander.


Drogisterij Van der Linde is al 51 jaar een begrip in Sluis. Alexander heeft de drogisterij aan de Groote Markt in 1997 overgenomen van zijn ouders. In 2018 opende hij een tweede vestiging onder de naam ‘Goodies Beauty & Health’ in de Nieuwstraat. Alexander: “Het concept van Goodies heeft zich inmiddels bewezen, waardoor we besloten hebben nu ook de winkel aan de Groote Markt in lijn te brengen met de Goodies uitstraling”. Inmiddels heeft de derde generatie Van der Linde zijn intrede gedaan met de komst van Wesley. Met onze twee Goodies hebben we nu twee moderne eigentijdse winkels en met Wesley ook een opvolger.


UniPharma biedt met 43.000 artikelen een totaal assortiment drogisterij en gezondheidsartikelen. Winkels aan de Belgische grens kunnen terugvallen op het exclusieve en onderscheidende Belgische merkaanbod van UniPharma. UniPharma ondersteunt Goodies hierin, zodat de familie Van der Linde zich nog beter kan focussen op verkoop, advies en aandacht voor haar klanten.


Familie van der Linde en medewerkers veel succes met jullie vernieuwde winkel!