EpiAnal helpt tegen aambeien

Aambeien, ook wel hemorroïden genoemd, zijn een veelvoorkomende klacht. Tussen 50 en 75% van alle Nederlanders krijgt er ooit in hun leven mee te maken. Een van de bekendste symptomen is een pijnlijk gevoel rond de anus direct voor en na de ontlasting. Aambeien kunnen daarnaast ook leiden tot irritatie van de anus zelf – een jeukend, branderig gevoel dat voor langere tijd blijft hangen. Er kan tijdens de stoelgang bloedverlies plaatsvinden, en ook ontstekingen kunnen op den duur optreden bij bloedende aambeien.

 

De symptomen van aambeien zijn echter niet altijd eenvoudig herkenbaar. Daarbij kunnen klachten op diverse manieren ontstaan – overmatig persen tijdens de stoelgang, vezelarm voedsel, constipatie en lang zitten of bukken zijn allemaal mogelijke oorzaken. De kans op aambeien neemt ook toe tijdens de zwangerschap, en op oudere leeftijd. Aambeien komen in verschillende vormen voor, waarbij iedere vorm weer andere mogelijke klachten met zich mee kan brengen.

 

Het bekende geneesmiddel EpiAnal helpt, is exclusief verkrijgbaar bij de zelfstandige drogist en wordt actief ondersteund in de media.

 

Speel in op de komende vraag naar EpiAnal en bestel EpiAnal nu bij Unipharma.

 

Meer informatie over EpiAnal vindt u op www.epianal.nl  De specialisten van EpiAnal geven hier alle relevante informatie over het voorkomen en genezen van aambeien.