Maak nu kennis met onze nieuwe verzorgingslijn: Faith in Nature!

Faith In Nature, opgericht in 1974, gelooft in het benutten van de kracht uit de natuur zonder deze schade aan te brengen. De producten zijn gemaakt met behulp van natuurlijk gewonnen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en 100% natuurlijke geur.

 


 

Faith In Nature gelooft in het doen van dingen op de juiste manier en deze inspanningen zijn erkend door een aantal organisaties die hen na aan het hart ligt. Samen kunnen we blijven streven naar een betere manier van leven.

 

 

 

Shampoo en conditioner
De shampoos zijn gemaakt met essentiële en biologische oliën kruidenextracten en zorgvuldig geformuleerd voor elk specifiek haartype.  De bijbehorende conditioners verzorgen elke haarlok en maken het haar zacht en handelbaar.

Body Wash
De Faith in Nature body wash reinigt zacht zonder de natuurlijke beschermende oliën die op de huid en het haar liggen te verwijderen. Zoals de natuur het bedoelt heeft.

Hand Wash
De natuurlijke vloeibare handzeep is gemaakt met essentiële oliën en biologische ingrediënten, hygiënisch en ideaal voor veelvuldig gebruik. Geschikt voor alle huidtypes

Handsoap
De traditioneel gemaakte puur plantaardige zepen zijn rijk aan natuurlijke extracten om de huid zacht te reinigen, versterken en verfrissen zonder deze uit te drogen. Bevat speciaal gekozen melanges van aromatherapie oliën. 

Grootverpakkingen
In het kader van minder wegwerpplastic passen de 5 liter verpakkingen van Faith in Nature ook goed in het minder wegwerpplastic verhaal.

 

 Klik hier voor het totale Faith in Nature assortiment.
Vragen? Neem contact op met onze afdeling verkoop.
E: verkoop@unipharma.nl T: 0118-434400.