Met Unipharma en Rabenhorst op de Rode Loper van de Berlinale!

Met Unipharma en Rabenhorst op de Rode Loper van de Berlinale!

 

Rabenhorst is de officiële sponsor van het Internationaal Fimfestival in Berlijn, de Berlinale. Ieder jaar creëert Rabenhorst een nieuw sap exclusief voor de Berlinale!

 

In lijn met de uitreiking van de prestigieuze Prijs De Gouden Beer op de Berlinale organiseert Unipharma van 18 november tot en met 31 december een wedstrijd met als Prijs VIP kaarten voor twee personen voor de Berlinale 2014.

 

—————————————————————————————————————————————————————————-

 

Het internationaal filmfestival van Berlijn, ook bekend onder de naam Berlinale, is een van de belangrijkste internationale filmfestivals ter wereld. Het vindt jaarlijks plaats in Berlijn, in 2014 van 6 t/m 16 februari.

 

Op het filmfestival worden zo’n 400 films van over de gehele wereld vertoond. Tevens worden verscheidene filmprijzen uitgereikt, waarvan de Gouden Beer en de Zilveren Beer de belangrijkste zijn. Filmsterren van over de hele wereld bezoeken het festival en met 230.000 bezoekers per jaar is de Berlinale het drukstbezochte filmfestival ter wereld.

 

De Gouden Beer is de prestigieuze prijs voor de grote internationale speelfilms, deze worden getoond in het Programma: Wettbewerb (de Competitie).

 

Voor meer informatie over Rabenhorst kunt u contact opnemen met Unipharma: 0118-434410 of mailen: a.wondergem @ unipharma.nl               

Rabenhorst actie 1

 

Rabenhorst actie 2

PDF download: Actie “Do you want to be a moviestar?”