Nieuw: MiniMarie Tea

Nieuw: MiniMarie Tea

MiniMarie Tea – vier biologische kruideninfusies, speciaal ontwikkeld voor kinderen. MiniMarie is  niet koolzuurhoudend, suiker- en additievenvrij. Kortom een gezond alternatief voor bestaande kinderdrankjes.

MiniMarie Tea 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met MiniMarie drinken kinderen tijdens koffie of theetijd, gezellig mee met de rest van de familie. Even een moment samen, lekker onthaasten en als gezin even tijd voor jezelf. Maar vooral genieten.

 

Niet voor niets luidt de slogan van MiniMarie: “Make Moments” en is de missie duidelijk: #moreteatime!

 

MiniMarie Tea is exclusief verkrijgbaar bij UniPharma in XL theebuiltjes (tea-for-two) en als losse thee. MiniMarie Tea werkt in warm, maar ook in koud water. Dat is pas echt kindvriendelijk! MiniMarie is dus ook heerlijk als ice tea!

 

Extra leuk voor de kids is dat MiniMarie blauw, groen, rood of bruingeel kleurt. Met koud water wordt Marie Blue zelfs diep paarsblauw! MiniMarie is een wonder der natuur en de kleurtjes kun jezelf afleiden uit de namen: Marie Blue, Marie Green, Marie Brown en Marie Red. Eenmaal MiniMarie op het schap zorgt voor toeloop van ouders met kinderen. Een doelgroep die op dit moment moeilijk bereikt wordt door de zelfstandige drogist.

MiniMarie Tea 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beleving in de winkel?
Door MiniMarie goed te presenteren, creëer je onderscheidend vermogen. Met MiniMarie Tea zorg je voor beleving in je winkel en bereik je een doelgroep die nu vooral bij het Grootwinkelbedrijf winkelt.

 

Uiteraard heeft UniPharma een leuk demonstratiepakket voor een Proeverij beschikbaar om zo de beleving in je winkel 100% te maken. Ook zijn de hippe drinkbekers verkrijgbaar bij UniPharma.

 

Wat is er leuker dan een woensdagmiddag proeverij met de lokale kids? Succes is gegarandeerd.