Nieuw: Rabenhorst 120/80

“Bevat hoog gehalte rode biet, maar smaak overheerst niet”
Nieuw: Rabenhorst 120/80

 

De nieuwe Rabenhorst 120/80 is vanaf nu bestelbaar. Niet alle consumenten kunnen de smaak van rode biet waarderen, maar het is zonde om deze groente niet te gebruiken. Recente studies naar het bloeddrukverlagende effect van rode biet bevestigen namelijk de werking hiervan. Daarom heeft Rabenhorst besloten om in de vorm van dit functionele sap een smakelijk alternatief te bieden dat weliswaar een hoog gehalte aan rode biet bevat, maar waarin de smaak van rode biet niet overheerst.

Rabenhorst2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Rabenhorst 120/80 bevat naast rode biet namelijk ook rode druivensap, sinaasappelsap, passievruchtensap, citroensap, banananmoes, frambozenmoes en acerolamoes. Hiermee is deze sap smakelijk en toch net zo gezond als puur rodebietensap. Dit sap is rijk aan natuurlijk potassium van rode biet, druiven en banaan en natuurlijke vitamine C van Acerola. Potassium draagt bij aan behoud van een normale bloeddruk.
 
Deze sapvariant past goed bij de Antiox en het Detox-sap van Rabenhorst. Met deze sap speelt Rabenhorst in op de trend naar natuurlijk gezonder. Deze trend komt langzaamaan overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, Japan en het Verenigd Koninkrijk.