Nieuw: Rabenhorst Gojisap, Gerstegras en Tarwegras

Nieuw: Rabenhorst Gojisap, Gerstegras en Tarwegras

De sappen van Rabenhorst zijn al sinds 1898 een begrip bij liefhebbers van smakelijk vruchtensap. Tegelijkertijd staat de naam Rabenhorst voor de hoogste kwaliteit aan natuurlijk direct sap. Rabenhorst sap is lekker en bevat veel vitamines, mineralen, spoorelementen en  plantextracten.  

Aan het succesvolle Rabenhorst assortiment worden 3 biologische Super Food sappen toegevoegd.

 

Rabenhorst GerstgrasRabenhorst Gerstegras

Organische gerstegrascocktail met mangopuree en extract van rooibosthee. 
Geniet van deze uitgebalanceerde, harmonieuze sapmix, samengesteld uit jong gerstegras, extract van rooibosthee, mangopuree en andere kwaliteits ingrediënten.
Verwen  jezelf op een welverdiende traktatie met deze speciale sapmix,  met de kostbare eigenschappen van geperst jong gerstegras en aromatische rooibosthee.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabenhorst GojiRabenhorst gojisap 100% bio

De goji bes staat bekend als een van de zogenaamde ‘superfruits’. Dit is fruit dat exceptioneel veel gezonde stoffen bevat.  De Rabenhorst Sap Goji Puur is 100% pure sap van de goji bes, waardoor veel meer van de goede stoffen worden behouden dan wanneer er concentraat wordt gebruikt. Bovendien is deze sap natuurlijk gewoon erg lekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabenhorst Bio TarwegrasRabenhorst Tarwegras

Organische tarwegrascocktail met spirulina- microalgen, groene thee-extract en citroen. Geniet van dit heerlijke en uitgekiende sap met jong tarwegras, groene thee-extract, citroen en spirulina-microalgen. Het bereiden van een sap dat al het goeds van vers tarwegras bevat, is iets wat de mensen al eeuwen bezighoudt.
Geen gedoe met het zelf uitpersen van tarwegras. Rabenhorst bereidt uit de fijnste spirulina microalgen en groene thee-extract een uitgebalanceerd sap waarvan u vooral bij het ontbijt kunt genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over Rabenhorst kunt u contact opnemen met Unipharma: 0118-434410 of mailen: verkoop@unipharma.nl           www.unipharma.nl