Nieuw! Rabenhorst Kleine Raaf Kindersappen

Nieuw! Rabenhorst Kleine Raaf Kindersappen

De sappen van Rabenhorst zijn al sinds 1898 een begrip bij liefhebbers van smakelijk vruchtensap. Tegelijkertijd staat de naam Rabenhorst voor de hoogste kwaliteit aan natuurlijk direct sap. Rabenhorst sap is lekker en bevat veel vitamines, mineralen, spoorelementen en  plantextracten.  

Aan het succesvolle Rabenhorst assortiment wordt nu een lijn van 5 biologische kindersappen toegevoegd.

nieuwe rabenhorst varianten

 

 

 

 

 

 

 

Rabenhorst De Kleine Raaf Natuurlijke Energie Bio
Een heerlijke mix van organische vruchtensappen met aromatische organische honing, verrijkt met ijzer(ll)gluconaat en vitamine C. Hier krijgt de Kleine Raaf energie van! IJzer draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de normale vorming van rode bloed cellen en hemoglobine. Vitamine C verhoogt de ijzeropname.

 

Rabenhorst De Kleine Raaf Immuun Booster Bio
Verrijkt met Zink en vitamine C en vooral lekker. Dit geeft de Kleine Raaf extra weerstand! Zink en vitamine C dragen bij aan de normale werking van het immuun systeem.

 

Rabenhorst De Kleine Raaf Innerlijke Balans Bio
Met Magnesium en folinezuur. Zo wordt de innerlijke balans van de Kleine Raaf op peil gehouden. Magnesium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en folaat tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

 

Rabenhorst De Kleine Raaf Sterke Botten Bio
Met Calcium en vitamine D. Dit is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van de Kleine Raaf. Calcium en Vitamine D dragen bij aan de instandhouding van normale botten.

 

Rabenhorst De Kleine Raaf Makkelijker Leren Bio
Met IJzer en B-vitaminen. Dit draagt bij aan de coginitieve ontwikkeling van de Kleine Raaf en geeft ondersteuning aan de spijsverteringsprocessen. Ijzer draagt bij aan een normale cognitieve functie. De B vitaminen ondersteunen de spijsverteringsprocessen van het organisme.

 

nieuwe rabenhorst varianten 2

——————————————————————————————————————————————————————–

 

Voor meer informatie over Rabenhorst en Rabenhorst Kleine Raaf sappen kunt u contact opnemen met Unipharma: 0118 – 43 44 10 of mailen: verkoop@unipharma.nl         

 

Vraag ook naar de aantrekkelijke condities van de introductiedisplay en de diverse mogelijkheden om Rabenhorst in uw winkel of winkelcentrum te ondersteunen.

nieuwe rabenhorst varianten 4
nieuwe rabenhorst varianten 3