NIEUW: SWEET-SWITCH® lekkere en gezonde producten zonder suiker!

We zijn trots om het nieuwe merk SWEET-SWITCH® voor te stellen! Het ruimste assortiment lekkere en gezonde producten. Allemaal zonder suiker en gezoet met Stevia. SWEET-SWITCH® heeft voor elk moment van de dag iets lekkers.
Zowel gezonde varianten van gekende producten maar ook originele nieuwe artikelen, helemaal in lijn met de hedendaagse trends!

 

 

 

 

 

Laat u verleiden door heerlijke Belgische chocolade truffels. Op zoek naar een gezond

tussendoortje? Probeer dan zeker de muesli repen met rode vruchten + yoghurt of abrikoos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is pas echt helemaal feest met Confetti, deze gezonde variant kan echt niet ontbreken, je ontdekt snel waarom! En pssst… kan je een geheim bewaren? Als u eenmaal de Almonds & Chocolate geproefd hebt, kunt u niet meer stoppen.

 

 

 

 

 

 

Suikervrije snoep? Keuze in overvloed! Heerlijke Marshmallows & gezonde Lollipops, we hebben voor elk wat wils! Wist u bovendien dat er ook suikervrije vegan snoep beschikbaar is, zoals de Yummy Gummy Bears & de Fruit Fantasia en dat de Fruit Fiesta niet alleen suikervrij is, maar bovendien ook verrijkt is met Vitamine C!

 

Interesse in het SWEET-SWITCH® suikervrije assortiment? Bekijk het assortiment hier. Vragen hierover? Neem contact op met onze afdeling verkoop. E: verkoop@unipharma.nl
T: 0118-434400.