Zevenbergen verwelkomt DBB drogist en MOOI parfumerie

IMG 20230209 WA0000

Op 9 februari opent drogisterij Elyn en MOOI parfumerie te Zevenbergen. Zevenbergen is een stad met 14526 inwoners en daarmee de grootste plaats van de gemeente Moerdijk. Het gezellige winkelcentrum heeft diverse restaurants, gezellige terrasjes en een ruim winkelaanbod. Monique Remus, een bekend gezicht in Zevenbergen, is al jaren werkzaam in de apotheek en gaat deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme aan.

Uit marktonderzoek is gebleken dat er voldoende kansen liggen in Zevenbergen binnen de categorie gezondheid en verzorging. Met de opening van DBB drogist en MOOI parfumerie krijgt Zevenbergen een prachtige winkel waar de klanten zich volledig kunnen laten adviseren en verrassen door de MOOIe en onderscheidende merken.

Met de ondersteuning van MOOI parfumerie, DBB drogist en het onderscheidende assortiment van UniPharma, kunnen Monique en haar team de klanten goed adviseren op het gebied van gezondheid en huidverbetering. Hiermee opent de derde MOOI parfumerie in combinatie met DBB drogist.

DBB drogist staat voor;
Bewust Beter: Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Met de samenwerking van Dutch Beauty Group en UniPharma leggen beide bedrijven de basis om op daarvoor geschikte locaties een DBB drogist te combineren met een MOOI Parfumerie.

De wederzijdse ambitie om zelfstandige ondernemers te ondersteunen met bewezen winkelformules en zo de ondernemer synergie te geven in zowel omzet, traffic als een hoger rendement per m2 is het uitgangspunt van de samenwerking. Parfumerie geeft ondernemers de mogelijkheid om enerzijds op te schalen in omzet en anderzijds de kostenkant onder controle te krijgen.

“DBB drogist is sterk in onderscheidend vermogen en het vermarkten van gezondheidsproducten. Door de grote toestroom van nieuwe deelnemers kregen we steeds vaker de vraag om naast de winkel ondersteuning van het drogisterij-assortiment en de Gezondheidscategorie ook het luxe Beauty assortiment te ondersteunen. Met deze samenwerking tussen DBB drogist en MOOI Parfumerie combineren we nu het beste van twee werelden en bieden we de ondernemers een betaalbare en complete ondersteuning op het gebied van health en beauty”.


UniPharma wenst Monique Remus en haar team veel succes!