Nutricia Advanced Medical Nutrition

Nutricia Advanced Medical Nutrition is internationaal marktleider op het gebied van gespecialiseerde voeding. Nutricia is toonaangevend op het gebied van medische voeding en voedingszorg voor (chronische) patiënten. Ons streven is voedingsoplossingen en diensten te ontwikkelen die een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van klinische resultaten.

We hebben een breed en uniek productaanbod voor veel verschillende patiëntengroepen met specifieke voedingsbehoeften.

De drinkvoeding van Nutricia is speciaal ontwikkeld voor de specifieke voedingsbehoefte van patiënten. Verschillende smaken en varianten bieden veel mogelijkheden om te variëren. Via kleine hoeveelheden in een makkelijk flesje of pakje krijgt de patiënt alle voedingstoffen binnen die hij op dat moment nodig heeft.

Er zijn speciale drinkvoedingen voor kinderen (NutriniDrink en Infatrini) en voor volwassenen (Nutridrink). Ook zijn er drinkvoedingen voor de dieetbehandeling bij specifieke aandoeningen. Bijvoorbeeld Respifor bij COPD, Renilon bij nierfalen en Cubitan bij decubitus. Voor kinderen is er Neocate bij koemelkallergie, om snel en met zekerheid een diagnose van koemelkallergie te krijgen.

Naast medische drinkvoedingen biedt Nutricia ook enterale sondevoeding speciaal afgestemd op verschillende ziektebeelden. Nutrison is het assortiment sondevoedingen voor volwassenen. Het omvat varianten met extra of juist minder energie, extra eiwit of Multi Fibre. Voor kinderen is er Infatrini (tot 1 jaar), Nutrini (1 tot 6 jaar) en NutriniMax (7 tot 12 jaar) in verschillende varianten.

Om de sondevoeding veilig en makkelijk toe te dienen, heeft Nutricia het Flocare assortiment sondevoedingsmaterialen. Met de Flocare Infinity pomp, de verschillende neus- en stomiesondes, toedieningssystemen en accessoires is het een complete reeks materialen van de hoogste kwaliteit.

UniPharma biedt al deze producten in haar assortiment. Zoekt u meer informatie over de producten, dan kunt u ook terecht op www.nutriciamedischevoeding.nl.