Rabenhorst Berry Selection – wint Meilleur Produit Bio award

Begin 2020 introduceerde Rabenhorst de Rabenhorst Berry Selection. Op de jaarlijkse Franse verkiezing “Meilleur Produit Bio” wint Rabenhorst Berry Selection slechts 11 maanden na introductie de eerste prijs in de categorie sappen.

De prestigieuze Award wordt jaarlijks uitgereikt door een select gezelschap consumenten, die de producten op diverse criteria beoordelen. Rabenhorst Berry Selection mag zich nu een heel jaar lang het beste biologische sap van Frankrijk noemen.

Rabenhorst Berry Selection is dit jaar ook in Nederland geïntroduceerd door UniPharma, de exclusieve distributiepartner van Rabenhorst in Nederland. De Berry Selection is nu al de 6e best verkopende Rabenhorst sap bij UniPharma.

Rabenhorst Berry Selection is een 100% biologisch, direct sap met een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C. Het sap is geperst uit de pitten van granaatappel, aardbei, framboos, aronia (appelbes) en blauwe bessen.

Alle Rabenhorst producten worden samengesteld uit de beste (waar mogelijk) biologische ingrediënten en gebotteld in het kenmerkende bruine glas, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bruin glas beschermt het sap beter tegen het negatieve effect van UV straling en lichtinval.