Recall Yon Diksap Appel

Belangrijke veiligheidswaarschuwing.

We zijn door onze leverancier op de hoogte gebracht van een recall van Your Organic Nature Diksap appel 750ml artikel 011942 (eancode 8711521917884).

Door een mogelijke productiefout van de flessen, kunnen kleine glasschilfers van de bovenrand loskomen en wellicht in het product terecht komen. Om te voorkomen dat consumenten, op welke manier dan ook risico lopen wordt dit product teruggehaald.

Het betreft de flessen met de volgende houdbaarheidsdatum, welke terug te vinden is op de dop van de fles:
  • 09-2020
We verzoeken u vriendelijk om de flessen per direct te blokkeren voor levering en de betreffende flessen te retourneren met de vermelding “recall”.
Wij zullen de geretourneerde flessen vergoeden middels een creditnota.
Uw klanten kunnen het aankoopbedrag terugkrijgen door de fles voorzien van de bovengenoemde eancode en houdbaarheidsdatum terug te brengen naar uw winkel.
We verzoeken u vriendelijk om deze recall de door u beschikbare communicatie-kanalen ( een nieuwsbrief, publicatie op de website en social media ) te communiceren aan uw klanten en hen te verzoeken de flessen
met bovenstaande houdbaarheidsdatum te retourneren naar de plaats van aankoop. U kunt hiervoor gebruik maken van de veiligheidswaarschuwing. Klik hier.

Excuses voor het ongemak en bij voorbaat dank voor uw medewerking.