Sint- en Kerst assortiment 2021

Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Schär adventskalender 2021
Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring vanaf 1 december toe te leven naar Kerstmis. Elke dag een vakje open maken en kijken wat de verrassing is. Bij Schär zit de kalender boordevol glutenvrije lekkernijen. Een unieke kalender OP=OP, wees er snel bij.

Consenza

  • Glutenvrij
  • De producten zijn gezonder dan gelijkwaardige producten
  • Kwaliteit: de smaak is goed.
  • Nieuw dit jaar: Taai Taai popjes, Amandelkransjes en Hazelnootkransjes.

Sonnentor advent thee
Sonnentor Thee Adventkalender bevat 24 verschillende smaken thee. Zo kan men in december, de dagen voor Kerst elke dag genieten van een andere smaak thee. Bovendien is de verpakking een echte feestelijke blikvanger.

Vivani
Chocolade van Vivani staat voor zowel hoge kwaliteit als een bijzondere smaak en is 100% biologisch. Vivani chocolade is verpakt in een plastic vrije verpakking.

YogiTea Christmas Tea
Een hartverwarmende en heerlijke Kerst met honey-bush, kaneel en steranijs. Met Kerst heb je de tijd om dankbaar terug te kijken op het afgelopen jaar. Dit jaar hebben we naast de losse thee en de display ook een Adventskalender van YogiTea.

Caringe Sint Luxe letters
Luxe XL chocolade letters Melk en Puur, lactosevrij. 200 grams letters verkrijgbaar in mooie geschenkverpakking.

Happy Bakers
Feestelijk glutenvrij genieten met het feestbrood, oliebollen, speculaasstaaf en of panettone cake.

Bestel uw Sint- en Kerst assortiment vóór 30 september. Klik hier voor de bestellijst. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar verkoop@unipharma.nl. Uitlevering vindt uiterlijk begin november plaats met uw reguliere franco order.