UniPharma breidt uit!

UniPharma breidt uit!

 

UniPharma, actief als groothandel, retail-organisatie en distributeur van gezondheids- en verzorgingsproducten, gaat uitbreiden. Vandaag werd de eerste paal voor de uitbreiding van het bestaande distributiecentrum door eigenaar Jacco van Liere en Johan Aalberts (Wethouder Economische Zaken van Middelburg) geslagen. Samen met alle medewerkers, vertegenwoordigers van Aannemersbedrijf Fraanje, waaronder Marco Bosman, en andere belangstellenden werd dit met een kopje koffie en gebak feestelijk gevierd.

 

UniPharma realiseert de komende maanden 4.200m2 extra magazijnruimte. Tevens komen er 4 nieuwe laad- en loskuilen bij en worden de kantoorruimtes gecentreerd aan de voorzijde van het pand.

 

Zo geeft UniPharma ruimte aan de bestaande en verwachte groei, waarmee het mogelijk blijft om gezond te ondernemen en zo het uitbreidende aantal nieuwe klanten ook in de toekomst optimaal te blijven bedienen.

 

Het nieuwe pand wordt duurzaam gebouwd en voldoet aan de laatste GDP regels. Naar verwachting zal het nieuwe distributiecentrum in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd worden.

 

UniPharma koos er voor om op de huidige locatie aan de N57 in Middelburg uit te breiden i.p.v. te verhuizen, dit vanwege het waarborgen van de werkgelegenheid van haar medewerkers, de goede bereikbaarheid en de door de Gemeente beschikbaar gestelde bouwkavel grenzend aan het bestaande pand.