G&W GezondheidsDrogist

 

 

 

 

 

G&W GezondheidsDROGIST
Ondernemen in een Groeimarkt

G
&W en DROGIST bieden u een formule waarin u een mogelijkheid wordt geboden om enerzijds mee te liften op een bewezen formule in het drogisterijtraject en anderzijds toegang te hebben tot producten, waarmee u zich kunt profileren als KENNISDROGIST. G&W GezondheidsDROGIST laat zien dat het ook anders kan!

G&W GezondheidsDROGIST biedt u een gezonde winstmarge en de mogelijkheid uw omzet in gezondheidsproducten uit te bouwen middels het G&W eigen merk, daarnaast heeft u een complete ondersteuning in de vorm van schappenplannen, in store promotie-activiteiten, een klant-loyaliteitsprogramma, een op de filiaaldrogisterijen afgestemd Vaste Lage Prijzen programma, folder-ondersteuning en landelijke media-aandacht zoals de tweewekelijkse Telegraaf advertentie op de pagina Gezond & Wel.

Als G&W GezondheidsDROGIST geeft u 25 folders per jaar uit. Met het minimale aantal van 25 heeft u altijd folders in redactionele vorm. Zo kunt u uw locale adviesfunctie beter naar voren brengen. In deze folders ligt de nadruk op de breedte van het assortiment en onderscheidende gezondheidsproducten. Daarnaast kunt u 7 folders uitgeven waarin zeer scherpe prijs-promoties centraal staan. De folders hebben uw naamindruk, u investeert én in de naamsbekendheid van uw eigen winkels én die van de formulenaam.

De folders kennen een geringe verplichte goederen-afname, zodat de voorraaddruk in uw winkel(s) sterk vermindert. Aan iedere folder is een uitgebreid pakket stoepbordposters, schapstoppers en seizoensthematisch promotie-materiaal voor in de winkel gekoppeld.

Met G&W GezondheidsDROGIST bent u verzekerd van een optimale ondersteuning tegen minimale kosten!

Steeds meer zelfstandige drogisten kiezen voor G&W GezondheidsDROGIST, omdat ook zij kiezen voor ONDERNEMEN in een Groeimarkt!

G&W GezondheidsDROGIST en Unipharma, meer omzet, minder kosten, meer plezier in het ondernemen.