Ondernemer worden?

Als drogist kunt u nog zoveel kwaliteit en deskundigheid in huis hebben- zonder prijssignalen en onderscheidend vermogen redt u het niet. Drogist Bewust Beter zorgt ervoor dat de consument een lage prijsperceptie krijgt in uw winkel. Het onderscheidende assortiment geeft u de mogelijkheid om uw adviesfunctie te verdiepen, zodat u zich kunt positioneren als ‘adviesdrogist’.

Drogist Bewust Beter biedt goede ondersteuning

Point of Sale materiaal is onmisbaar bij het promoten van producten in de winkels. Beleving staat centraal en door het zien, voelen, horen, proeven en ruiken wordt een winkel onderscheidend. Goed POS materiaal valt op, wordt gezien, maakt indruk en geeft de consument een extra prikkel om tot aankoop over te gaan. Ruim 70% van de aankoopbeslissingen wordt door de consument op de winkelvloer gemaakt. POS materiaal zorgt voor een hogere kassa aanslag en geeft meer betekenis aan uw winkel.

Drogist Bewust Beter biedt goede ondersteuning en een onderscheidend assortiment, welke wordt gecommuniceerd middels folders, direct mails, uitgebreid pakket POS materiaal en een herkenbare winkeluitstraling.

Ondernemer worden? Bekijk hier de winkels ter overname
Uni Pharma Dordrecht MR1021 1
Uni Pharma Dordrecht MR1021 10
Uni Pharma Leeuwarden MR1021 9
Uni Pharma Hoogvliet MR1021 7
Uni Pharma Leeuwarden MR1021 1