Onze diensten voor onze retail klanten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Lokaal ondernemen
Lokaal ondernemen

Bij UniPharma heeft u de vrijheid om lokaal te ondernemen.

Complete winkelondersteuning
Complete winkelondersteuning

U kunt rekenen op landelijke marketing, een folderprogramma en social media ondersteuning.

Onderscheidend assortiment
Onderscheidend assortiment

Onderscheidend assortiment met 43.000 producten en een breed "Bewust Beter" assortiment.

DBB

Met “Drogist Bewust Beter” wordt een volledige ondersteuning aangeboden aan zelfstandige drogisterijen, waarbij het lokale marktgebied van de ondernemer de invulling bepaalt.
UniPharma vaart een duidelijk eigen koers, waarbij de focus op groeimarkten centraal staat. U als klant van UniPharma profiteert van een moderne logistiek en een flexibele organisatie met betrokken medewerkers.

Lees meer Wat is DBB drogist?

G&W Gezondheidswinkel

Naast het samenwerkingsverband Drogist Bewust Beter verzorgt UniPharma een uitgebreide ondersteuning voor de vereniging Gezond & Wel. Gezond & Wel bestaat al ruim 35 jaar. Wat in 1983 begon als een inkoopcombinatie van enkele vooraanstaande reformhuizen, is uitgegroeid tot een gewaardeerde gezondheidswinkelketen van Nederland. De kracht van de G&W winkels is de kennis en een compleet assortiment.

Samenwerking met foodretailers

UniPharma werkt samen met diverse retailers binnen het foodkanaal. Hierbij is UniPharma de leverancier van producten binnen de categorieën die momenteel verkocht worden binnen dit kanaal zoals huishoudelijk, suikervrij, koolhydraatarm, biologisch, glutenvrij maar ook zeker zelfzorg.

Lees meer
Ondernemer worden?

Ondernemer worden?

Bij ons staat u centraal. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op.

Ondernemer worden?