Retail

Naast haar groothandelsactiviteiten biedt UniPharma een uitgebreide winkelondersteuning voor drie samenwerkingsverbanden van zelfstandige ondernemers:

Met “Drogist Bewust Beter” wordt een volledige ondersteuning geboden aan zelfstandige drogisterijen, waarbij het lokale marktgebied van de ondernemer de invulling bepaalt.

Naast het samenwerkingsverband Drogist Bewust Beter verzorgt UniPharma een uitgebreide ondersteuning voor de Vereniging Gezond & Wel, een sterk groeiend samenwerkingsverband van gezondheidswinkels onder de vlag G&W. Samen met Gezond & Wel biedt UniPharma een tussenvorm aan van Drogist Bewust Beter en G&W GezondheidsWinkel, nl. G&W GezondheidsDrogist.

UniPharma vaart een duidelijk eigen koers, waarbij de focus op groeimarkten centraal staat. U als klant van UniPharma profiteert van een moderne logistiek en een flexibele organisatie met betrokken medewerkers. Omdat UniPharma haar retail-activiteiten niet loskoppelt van het groothandelstraject profiteren onze klanten direct van een efficiëntere werkwijze.

UniPharma werkt samen met u aan meer omzet, minder kosten en vooral meer plezier in het ondernemen!