Apotheek Helius te Hellevoetsluis verwelkomt DBB drogist

Op 2 mei opent DBB+ drogist-apotheek in Hellevoetsluis. De nieuwe DBB+ drogist-apotheek is samen met het team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek Helius, gevestigd in het medisch centrum van Hellevoetsluis.

Helius Medisch Centrum biedt ruimte aan huisartsen, diëtist, podotherapie, plastische chirurgie en orthomoleculair therapeut; met de toevoeging van de drogisterij binnen de gevestigde apotheek maakt dit het gezondheidscentrum compleet.

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt trots over de nieuwe Apotheek + Drogisterij: “Apotheek Helius MC gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB+ drogist-apotheek weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor DBB+ drogist-apotheek.

Bij drogist-apotheek Helius MC kan de consument nu medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterijboodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst.”

20240501 140529
20240501 140859
20240501 170330
IMG 20240502 WA0006