DA de Goudsbloem wordt DBB Flach de Goudsbloem

Succesvolle overname drogist de Goudsbloem te Krimpen aan de Lek.

Na een gedegen voorbereiding is én de overname én de ombouw van Drogist de Goudsbloem een feit! UniPharma is content dat het overnametraject van DA de Goudsbloem te Krimpen aan de Lek afgesloten is met de feestelijke opening van 24 maart als Drogist Bewust Beter.

In 2021 bood de heer Verloop zijn drogisterij ter overname aan bij UniPharma. UniPharma had met Jan en Pauline Mijnders-Flach al snel een overname kandidaat voor deze mooie locatie. Per 19 maart hebben de heer en mevrouw Verloop de drogisterij overgedragen en kunnen ze gaan genieten van hun welverdiende pensioen.
Flach de Goudsbloem met fam Verloop

De naam Flach is in de regio een bekende naam in de drogistenwereld. Reeds in 1938 opende de grootvader van Pauline een drogisterij in Ridderkerk, zijn drie zoons volgden in zijn voetsporen in eigen filialen en zo kwam het dat Pauline haar vader begon aan het Dorpsplein in Stolwijk, waar zij het vak met de paplepel kreeg ingegoten. Ze werkte meer dan twintig jaar mee in de zaak van haar ouders, volgde diverse opleidingen en is in alle opzichten een bevlogen en gediplomeerd drogist. Samen met haar man Jan nam zij in 2020 de drogisterij in Stolwijk over.

Marlinda , al 23 jaar werkzaam voor de familie Flach in Stolwijk, is nu dagelijks te zien in DBB Flach- de Goudsbloem in Krimpen aan de Lek. Samen met de vertrouwde gezichten van Drogist de Goudsbloem, Simone en Corry en Rosalie, vormen zij het vaste team. Pauline blijft vooral actief in Stolwijk en haar man Jan ondersteunt beide filialen.

Team flach

De drogisterij in Krimpen ad Lek staat al jaren bekend om zijn goede service en advies. Met de overgang van DA naar Drogist Bewust Beter is er meer ruimte voor onderscheidend vermogen in de vorm van nieuwe categorieën en meer beleving, dit zonder dat dit ten koste gaat van de nodige promoties.

IMG 20220324 WA0018

Uw drogisterij ter overname aanbieden, waarbij UniPharma kan bemiddelen? Wij zijn steeds op zoek naar ondernemende en enthousiaste mensen die belangstelling hebben om evenals Jan en Pauline een bestaande drogisterij over te nemen. Het team van UniPharma staat voor u klaar om u hierin te begeleiden, neem gerust contact met ons op!

Drogist Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter: Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

IMG 20220324 WA0014

UniPharma wenst Jan, Pauline, Marlinda en het team van Drogist Flach- De Goudbloem veel succes in de vernieuwde winkel en de heer en mevrouw Verloop hartelijk dank voor het vertrouwen en de prettige afhandeling in het traject van de bedrijfsovername.

IMG 20220324 WA0010