Dwingeloo verwelkomt DBB drogist De Brink

Op 10 april werd drogisterij De Brink te Dwingeloo heropend, Michelle van Eck maakte de overstap van DA naar DBB.

Inmiddels is Michelle al 15 jaar trotse eigenaresse van drogisterij De Brink, de winkel die ze destijds heeft overgenomen van haar voormalig werkgever. De drogisterij is gevestigd in het prachtige Dwingeloo, een sfeervol vakantiedorp met 4.150 inwoners en 's zomers het grootste dorp van Nederland; jaarlijks worden er dan zo'n 250.000 bezoekers verwelkomt.

“15 jaar geleden heb ik de drogisterij overgenomen van mijn voormalig werkgever en op 10 april maakte ik de overstap van DA naar DBB drogist. Deze keuze is zorgvuldig gemaakt en toch nogal abrupt verlopen. De beslissing om over te stappen naar DBB drogist werd voornamelijk ingegeven door de aanzienlijk lagere kosten en een volledige, onderscheidende ondersteuning. Het vooruitzicht om weer echt ondernemer te zijn, speelde ook een belangrijke rol.

Ik ben ervan overtuigd dat deze overstap ons ten goede zal komen en kijk uit naar de toekomst, de samenwerking met UniPharma en ondersteuning van DBB drogist. Mijn passie voor het vak en toewijding aan mijn klanten blijven onveranderd en ik kijk vol vertrouwen naar de voordelen die dit met zich mee zal brengen voor de drogisterij en onze gewaardeerde klanten."

IMG 20240418 WA0005
IMG 20240418 WA0001

UniPharma wenst Michelle en het team van DBB drogist De Brink veel succes in haar vernieuwde winkel!