Flach Stolwijk van Drogist Bewust Beter naar DBB

Op 1 januari 2020 is Drogist Flach te Stolwijk heropend door Jan en Pauline Mijnders- Flach en op 19 maart 2022 heeft het ondernemende echtpaar een tweede drogisterij geopend in Krimpen aan de Lek onder de vlag van DBB. In Stolwijk is de winkel ook aangepast naar de nieuwe uitingen van DBB en hiermee volledig aangepast naar de nieuwe uitstraling.

In dit eigentijdse logo blijven de kleuren blauw (symbool voor advies en vertrouwen) en groen (symbool voor natuurlijk en gezond) centraal. Deze kleuren sluiten immers perfect aan bij de kernwaarden van DBB:

Bewust Beter | Bewust Goedkoper | Bewust Lager

IMG 20220404 WA0015

Met dit krachtige logo banen wij de weg voor een mooie toekomst voor onze ondernemers. Een herkenbaar logo voor de consument, een logo waarmee we de landelijke marketing van veel merken kunnen laten landen en een logo dat de lokale propositie van onze ondernemers landelijk versterkt.

DBB Flach Stolwijk is hiermee de vierde Drogist Bewust Beter deelnemer die overgaat naar de nieuwe uitingen. DBB is sterk in beweging en voor veel ondernemers aantrekkelijk als drogisterij formule. Aantrekkelijk omdat DBB een landelijke, volledige en betaalbare winkelondersteuning levert. Een ondersteuning die de lokale positionering van de Ondernemer op de eerste plaats stelt en hier perfect op aansluit. Jaarlijks neemt het aantal DBB deelnemers flink toe. Dit doordat de markt veel belangstelling heeft voor de winkelondersteuning van DBB, waarbij de nadruk ligt op het lokaal ondernemerschap met een complete, onderscheidende winkelondersteuning. Dat is heel mooi en daar zijn wij trots op.

IMG 20220404 WA0016

DBB staat voor;
Bewust Beter: Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

UniPharma wenst Jan, Pauline Mijnders-Flach en team veel succes!