It’s not just a Spoon, feel the moment: Spoon Moment nu verkrijgbaar bij UniPharma

XSPOON MOMENT 5 M1 A3548 bewerkt

Bij UniPharma zetten we ons in voor hoogwaardige zelfzorgproducten, en we zijn verheugd om onze nieuwste partner, Spoon Moment, in ons assortiment te verwelkomen.

Spoon Moment is hét nieuwste theeritueel voor een moment van self-care. De lepels van Spoon Moment zijn biobased en bevatten naast Turkse Dennenhoning, de krachtige superfoods Matcha, Gember en Kurkuma. Deze lepels beloven een geluksmoment voor jezelf, waarbij je bewust kiest voor de voeding van lichaam en geest.

"Ons familiebedrijf is toegewijd aan het bevorderen van gezondheid en schoonheid van binnenuit door het delen van natuurlijke ingrediënten en superfoods," aldus Bo en Nicky Butter, de drijvende krachten achter Spoon Moment.

Deze lepels, gemaakt van suikerriet, bieden de geur, smaak, werking en gemak die samenkomen in de ultieme self-care beleving. Ze zijn ontworpen om innerlijke verzorging eenvoudig en heerlijk te maken. Spoon Moment is veel meer dan alleen een superfood thee; het is een bewuste keuze voor jouw welzijn.

Maak nu kennis met de lepels van Spoon Moment bij UniPharma. Neem contact op met uw UniPharma-vertegenwoordiger om meer te weten te komen over deze unieke thee-ervaring en hoe het uw klanten kan ondersteunen in hun zoektocht naar een gezonder leven.


Met warme groeten,

UniPharma & Spoon Moment

XSPOON MOMENT 5 M1 A3886 bewerkt