Nieuwe DBB logo wordt landelijk uitgerold

Op 23 maart jl. is het nieuwe eigentijdse logo van DBB geïntroduceerd. In het nieuwe logo staan de kleuren blauw (symbool voor advies en vertrouwen) en groen (symbool voor natuurlijk en gezond) centraal. Kleuren die perfect aansluiten bij de kernwaarden van DBB:

Bewust Beter | Bewust Goedkoper | Bewust Lager

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om de nieuwe DBB winkeluitstraling landelijk uit te rollen. Inmiddels is een groot deel van de ondernemers over naar de nieuwe uitstraling.

Collage

DBB is sterk in beweging en voor veel ondernemers aantrekkelijk als drogisterij formule. Aantrekkelijk omdat DBB een landelijke, volledige en betaalbare winkelondersteuning levert. Een ondersteuning die de lokale positionering van de Ondernemer op de eerste plaats stelt en hier perfect op aansluit. Jaarlijks neemt het aantal DBB deelnemers flink toe.

Ook interesse in de eigentijdse, onderscheidende DBB winkelondersteuning neem dan contact op met Annemieke Wondergem. Zij maakt graag een afspraak voor u met een van onze Account Managers bij u op locatie.

www.unipharma.nl

www.drogistbewustbeter.nl

UNI 2022 Logo dbb dnkr blauw