Samenwerking UniPharma & SUPP24

Samenwerking SUPP24

De kracht van innerlijke verzorging: SUPP24 nu beschikbaar bij UniPharma!

Bij UniPharma geloven we in het bieden van hoogwaardige zelfzorgoplossingen, en we zijn er trots op dat we onze nieuwste partner, SUPP24, kunnen verwelkomen in ons assortiment.

SUPP24 is een merk dat gedreven wordt door een diepgewortelde passie voor gezondheid en schoonheid van binnenuit. Ze hebben high-end vloeibare supplementen gecreëerd die naadloos passen binnen een drukke levensstijl. Het leven kan hectisch zijn, en SUPP24 begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden ze een revolutionaire oplossing in de vorm van easy 60ml shots.

''We zijn een familiebedrijf en begrijpen hoe belangrijk kwalitatieve supplementen zijn.'' – Aldus Nicky Butter, Business Manager bij SUPP24.

Deze vloeibare supplementen zijn ontworpen om de zorgen van volle kasten met vele poeders en pillen weg te nemen. Ze leveren de benodigde voedingsstoffen voor een stralende huid, snel herstel na training en een gezond en energiek leven in één kant-en-klare shot. Zonder suikers, koolhydraten en vetten. De preworkout, fatburner en hair care shot zijn 100% vegan. De toetreding van SUPP24 in ons assortiment biedt klanten de kans om innerlijke verzorging naar een nieuw niveau te tillen.

SUPP24 is bekend van o.a. Runnersworld, Grazia en Men’s Health. De sportlijn van SUPP24 is NZVT en Informed Sports goedgekeurd, en daarmee vrij van doping voor topsporters.

Neem contact op met onze afdeling verkoop om meer te weten te komen over SUPP24 en hoe deze innovatieve vloeibare supplementen uw klanten kunnen ondersteunen in hun streven naar een gezonder leven.

Met vriendelijke groeten,

UniPharma & SUPP24