UniPharma kiest voor opschalen d.m.v. Cobots

Uni Pharma in beweging

UniPharma kiest voor opschalen d.m.v. Cobots

Na de recente uitbreiding van haar faciliteiten en het automatiseren van haar verpakkingslijnen zal UniPharma de automatisering van haar outbound proces de komende maanden verder optimaliseren.

Opschalen is key om de continuïteit te waarborgen en vooral om de toenemende complexiteit van logistieke uitdagingen, die gepaard gaan met het steeds verder opschalen van onze bedrijfsactiviteiten, voor te blijven. Onder de projectnaam ‘The only way is UP’ is na gedegen onderzoek en een voorbereiding, waarbij we o.a. in een weekend het ERP hebben omgezet, de weg ingeslagen om onze outbound stroom te verwerken met AMR technologie.

Wij zijn dan ook trots om aan te kondigen dat UniPharma per 12 september a.s. 58 AMR’s van Locus Robotics zal implementeren. Deze samenwerking met Locus zal ervoor zorgen dat de looptijd en de fysieke belasting van onze medewerkers sterk gereduceerd zal worden en dat de fulfilment productiviteit verhoogd wordt.

Zo heeft UniPharma de komende jaren de mogelijkheid om meer orders te verwerken met een hogere arbeidsproductiviteit en medewerkerstevredenheid per medewerker:

The only way is UP!

Klik hier voor een Sneak Preview!