UniPharma heet 3 nieuwe ondernemers van harte welkom!

Drogist Renate te Almelo, Drogist De Duffelt te Beek-Ubbergen en Drogist Jolanda ten Have te Loppersum kiezen voor Gezonder Ondernemen bij UniPharma!


Drogisterij Ten Have

Loppersum in Groningen ligt middenin het aardbevingsgebied. Als gevolg hiervan werkt Drogisterij en Gezondheidswinkel Ten Have tijdelijk vanuit een noodgebouw. Jolanda ten Have, de eigenaresse van de drogisterij is voor veel drogisten een bekende: jarenlang werkte zij als vertegenwoordigster en inmiddels runt zij alweer 4 jaar haar eigen drogisterij: “Momenteel zijn we de winkel aan het verstevigen en ik hoop zo spoedig mogelijk weer vanuit het oude pand te kunnen werken. Gelukkig heb ik ondanks deze tegenslag nog steeds veel plezier in het ondernemen. Met de later vernieuwde winkel, het grote assortiment, de duidelijke categorie indeling, onderscheidende merken en de complete winkelondersteuning van UniPharma kies ik nu alvast voor een stevig fundament, waarbij ik zelf mijn lokale ondernemerschap kan invullen”.

Jolande ten Have
Jolanda ten Have

Drogisterij Renate

Per 1 juli nam Drogisterij Renate in Almelo afscheid van DA, om als zelfstandig drogist verder te gaan. De keuze voor UniPharma is volgens Renate een bewuste keuze: “Ik kan mijn eigen koers varen en waar nodig winkelondersteuning krijgen, die voor mijn lokale ondernemerschap relevant is. Met UniPharma kies ik voor onderscheidend vermogen in combinatie met het reguliere drogisterij assortiment en weet ik zeker dat ik mijn prijsstelling marktconform is. Ook ben ik enthousiast over het Gezonder Ondernemen Jaarplan, waarmee ik goed inspeel op trends in de markt en mijn klanten iedere keer weer verras”.

Renate Kroezen
Renate Kroezen

Drogisterij De Duffelt

In Beek-Ubbergen is Drogisterij De Duffelt uitgebreid met een apotheek servicepunt is, zo hebben de inwoners de mogelijkheid om medicijnen lokaal op te halen en kunnen ze bij de gediplomeerde medewerkers terecht voor gezondheidsvragen. Met veel onderscheidende producten en de focus op gezondheid en dermo-cosmetica, nemen ze zo meer afstand van het plaatselijke Kruidvat. Marije van der Zedde, filiaalmanagerdrogist De Duffelt, is er blij mee: “Door de gemaakte keuzes binnen het assortiment is De Duffelt zo een mooie aanvulling voor het dorp. Het assortiment en de concurrerende prijsstelling van UniPharma sluiten, zeker in deze tijd waarin de consument steeds meer prijsgedreven is, uitstekend aan bij de behoefte van onze klanten”.

Drogisterij de Duffelt
Team Drogisterij de Duffelt

Samen Gezonder Ondernemen:

UniPharma biedt met 43.000 artikelen een totaal assortiment drogisterij en gezondheidsartikelen. Drogisterijen kunnen terugvallen op het exclusieve en onderscheidende merkaanbod van UniPharma. UniPharma ondersteunt de ondernemers middels assortiment, scherpe prijzen en het Gezonder Ondernemen Jaarplan zodat de klanten zich nog beter kunnen focussen op verkoop, advies en aandacht voor hun klanten.