Wervershoof verwelkomt DBB de Hoek

Drogist Bewust Beter de Hoek

Op 1 april is Drogist de Hoek in Wervershoof als DBB geopend. Chris Vriesman en Monique Sijmons namen in 2016 de optiek in Wervershoof over en nu na 6 drukke jaren gaan ze voor een nieuwe uitdaging.

Na het vertrek van de DA in Wervershoof ruim 1 jaar geleden, bleek er toch behoefte te zijn aan een drogisterij in het dorp en dat hoef je het ondernemende echtpaar geen twee keer te vertellen. Na contact met UniPharma werden de voorbereidingen in 4 maanden afgerond. Monique heeft en passant nog even haar drogist diploma gehaald, Chris rondt dit binnenkort af en Nina, ook gediplomeerd drogist, heeft ruime ervaring in de drogisterij en getraind op het gebied van vitamines, supplementen en huidverzorging.

Met de toevoeging van DBB is het winkelaanbod in Wervershoof compleet en de aantrekkingskracht voor klanten uit Hauwert en Zwaagdijk-Oost wordt zo nog groter. Hiermee is het verzorgingsgebied uitgebreid tot 3500 huishoudens.

Hoek

Met de compleet nieuwe uitstraling, de kennis en het enthousiasme voor het vak en ondernemen, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van DBB, ziet het team van Drogist de Hoek de toekomst positief in.

Monique en Chris zijn gelukkig met de keuze voor UniPharma en DBB. “Er is voldoende ruimte om lokaal te ondernemen! Met de ondersteuning van DBB bieden wij onze klanten een volledig assortiment volgens marktconforme prijzen met scherpe acties. Daarnaast is de focus op een goed en gezond advies belangrijk voor onze doelgroep! Met de backup en het onderscheidend vermogen van DBB hebben wij tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop. “

IMG 20220329 WA0017

DBB staat voor;
Bewust Beter:
Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;

Bewust Goedkoper:
Profiteer van onze hoge kortingen;

Bewust Lager:
Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

UniPharma wenst het team van Drogist de Hoek te Werverhoof veel succes!

DBB is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DBB samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Ook aansluiten bij DBB?