Winkels ter overname

1. TE KOOP Drogisterij-Parfumerie gelegen op een A1 locatie

Ondernemen op een A1 locatie in Zuid-Holland? Dit is je kans!

Wij bieden een drogisterij met luxe parfumerie met uitgebreid merkenpakket zoals Chanel, Hermes,C. Dior, Acqua di Parma, Rituals etc. aan met een historie, die tot meer dan 50 jaar geleden teruggaat op een goede locatie in goede wijk van stad in Zuid-Holland.

Op een Vvo van +/- 575m2, waarvan 55 m2 een magazijn, keuken, kantoor en sanitair aanwezig is, is de enige zelfstandige drogisterij van een goedlopend winkelcentrum gevestigd.

De gemiddelde opbrengst per m² is hoog en de omzet zit met name in margerijke producten, zelfzorg geneesmiddelen en voedingssupplementen en veel ook cadeau.

De vaste klantenkring is groot, mede door het dagelijks winkelende publiek en aanloop vanuit de omliggende wijken waar minder compleet winkelaanbod is. De drogisterij is 6 dagen per week geopend.

Met een zelfstandig team van opgeleide drogisten en de ondersteuning van DBB drogist, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en het grote onderscheidende assortiment. Voor meer informatie over deze winkel of heeft u interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland? Neem contact op met UniPharma (Natalie van Dijke) 0118-434410 of stuur een mail naar: n.vandijke@unipharma.nl

Overnameprijs: N.o.t.k.

Oppervlakte: +/- 575m2

Omzet: wordt nader bekendgemaakt

Regio Zuid Holland

2. TE KOOP Gezondheidswinkel in Zuid Limburg:

Moderne gezondheidswinkel in het zuiden van Limburg , in een nieuw winkelcentrum met ruim en divers winkelaanbod uit meer dan 15 verschillende branches. Met 200 parkeerplaatsen, gratis parkeren direct voor de deur.

Gezondheidswinkel heeft vvo van 160 m2, verkoop van margerijke artikelen waaronder voedingssupplementen, geneesmiddelen, homeopathie , natuurlijke cosmetica- en huidverzorging . Volledig geautomatiseerd bestelsysteem, aanschaf hardware mei 2021.

Sinds 2016 is deze winkel geheel vernieuwd en vooral bekend als de gezondheidsspecialist. Met een financieel gezonde winkel en nog steeds stijgende omzetten liggen er nog voldoende kansen in het dorp en de omgeving voor een nieuwe eigenaar. Vanwege gezondheidsredenen moeten ze helaas stoppen met deze winkel.

Voor meer informatie over deze winkel of heeft u interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland? Neem contact op met UniPharma (Natalie van Dijke) 0118-434410 of stuur een mail naar: n.vandijke@unipharma.nl

3. TE KOOP Drogisterij en Gezondheidswinkel in Noord-Groningen

Zelfstandige drogisterij – gezondheidswinkel in het noorden van Groningen met shop-in-shop brillenzaak. Dicht bij het centrum en gelegen naast de Jumbo.

Wie durft de uitdaging aan, om een moderne drogisterij - gezondheidswinkel met schoonheidssalon en brillenzaak over te nemen?

De al ruim 60 jaar op hetzelfde adres gevestigde drogisterij heeft een vvo van 180m2, verkoop van margerijke artikelen waaronder geneesmiddelen, natuurlijke cosmetica- en huidverzorging en voedingssupplementen van diverse merken.

De winkel heeft een salon, klein magazijn en keuken met sanitair.
Een volledig geautomatiseerd kassa(scan)systeem.

In de loop der jaren is er een grote vaste klantenkring opgebouwd en liggen er nog volop kansen voor een nieuwe ondernemer. Vanwege de gepensioneerde leeftijd wil de huidige ondernemer de winkel overdragen.

De winkel is eenvoudig te bereiken en zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de winkel zijn er in totaal 150 gratis parkeerplaatsen.

Huur overname bedraagt €19.000,- excl. BTW per jaar.

Heeft u serieuze interesse in deze frisse, mooie eigen winkel waar je direct mee aan de slag kunt? Neem contact op met UniPharma (Natalie van Dijke) 0118-434410 of stuur een mail naar: n.vandijke@unipharma.nl

Overnameprijs: n.o.t.k.
Omzet: wordt bij serieuze interesse bekend gemaakt
Oppervlakte: 180m2
Locatie: omgeving Noord-Groningen


Interesse? Neem contact op
Dbb