Succesvolle overname DBB Roosendaal

DBB de Kroeven verwelkomt nieuwe ondernemer.

Met gepaste trots mag UniPharma weer een bedrijfsovername van een fysieke drogisterij succesvol afronden. Na een traject van 6 maanden wordt Drogist de Kroeven overgedragen aan Miranda Gerritsen onder de naam van DBB Mirage.

Door onverwachte ziekte heeft de eigenaresse van DBB de Kroeven haar werkzaamheden in de winkel moeten beëindigen. Miranda Gerritsen, eerder werkzaam voor Kruidvat en de Tuinen was op zoek naar een geschikte locatie, zodat ze haar droom van een eigen drogisterij kon verwezenlijken. Per 1 april is Miranda de eigenaresse van DBB te Roosendaal, in het winkelcentrum Kroeven.

IMG 20220320 WA0003

Het winkelcentrum in Roosendaal is nu weer compleet, de wijk telt ruim 5100 huishouden waarvan ruim 40% van de inwoners in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Op deze locatie mocht het aan een drogisterij niet ontbreken. Deze kleine en gezellige drogist heeft natuurlijk aandacht voor elke klant, met goede service en een groot onderscheidend assortiment van UniPharma.

Op 1 oktober 2021 gaf Cherihan Ouashani de opdracht aan UniPharma haar winkel ter overname aan te bieden vanwege gezondheidsklachten. Met een overname op 1 april 2022 zijn wij blij dat Cherihan nu kan werken aan haar herstel. Wij willen Cherihan hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Miranda veel succes in haar winkel en samen werken wij aan een mooie toekomst voor de drogisterij.

IMG 20220404 WA0004 01

Uw drogisterij ter overname aanbieden, waarin UniPharma kan bemiddelen? Wij zijn steeds op zoek naar ondernemende en enthousiaste mensen die belangstelling hebben om evenals Miranda met een vliegende start een bestaande drogisterij over te nemen. Neem gerust contact met ons op!

UniPharma wenst Miranda Gerritsen van DBB Mirage veel succes in deze winkel en Cherihan Ouashani hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

DBB staat voor:

Bewust Beter: Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;

Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;

Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Neem contact met ons op